zwaan

Contact

BLA Groep B.V.
Hollandsch Diep 63
2904 EP  Capelle aan den IJssel

Klik hier voor meer contactinformatie

Newsfeed

Sloopauto's verkocht onder margeregeling

25-05-2023 – Ondernemers, die gebruikte goederen verkopen, kunnen de margeregeling voor de omzetbelasting toepassen. Voorwaarde is … Lees verder...

Tijdstip indiening verzoek toepassing 30%-regeling

25-05-2023 – Voor uit het buitenland aangeworven werknemers is onder voorwaarden de 30%-regeling van toepassing. Deze regeling houdt … Lees verder...

Incasso & Juridische Zaken

Naast onze (loon-)administratieve en boekhoudkundige diensten kunt u vanaf nu ook uw debiteurenbeheer inclusief incasso aan ons overlaten.

Heeft u last van slecht betalende debiteuren die u veel tijd, geld en energie kosten, die u liever aan uw core business besteedt?

BLA Legal incasseert uw vorderingen graag voor u. Snel en gedegen. En op een manier afgestemd op uw wensen!

BLA Legal stuurt niet lukraak aanmaningen. BLA Legal onderzoekt elke openstaande factuur afzonderlijk om daarna de strategie te bepalen. Zo kunt u kiezen voor een vriendelijke maar toch dwingende benadering, die open staat voor betalingsregelingen en gericht is om een goede zakelijke relatie met uw debiteuren te behouden. Maar ook voor een strenge aanpak met stevige taal en direct harde maatregelen. En alles wat er tussenin zit.

Onderneem wel op tijd actie, want hoe langer een factuur blijft liggen, hoe groter de kans dat deze niet betaald wordt.

Naast incasso helpt BLA Legal u ook bij het opstellen van algemene voorwaarden & contracten én verleent zij juridisch advies en bijstand op allerlei gebieden zoals huur en arbeid.


BLA Legal is een handelsnaam van Klein Administraties B.V en is binnen de BLA groep de partner die uw incasso en juridische zaken voor u kan regelen. Neem gerust contact met ons op: bel 010 - 441 38 25 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BLA groep is een samenwerkingsverband tussen Klein Administraties B.V. en
BLA Rotterdam B.V. voor boekhouding en loonadministratie voor het Midden- en Kleinbedrijf