Loonadministratie

Loonadministratie

BLA Groep: voor als u uw loonadministratie echt goed

op orde wilt hebben

Het voeren van een goede loonadministratie is niet gemakkelijk. De wet- en regelgevingen hiervoor veranderen regelmatig en u wilt uw medewerkers goed betalen, maar natuurlijk wél op de voor uw bedrijf meest voordelige manier.

Laat daarom uw loonadministratie aan ons over. Wij zijn hierin gespecialiseerd – inmiddels meer dan 40 jaar – en volgen de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving voor loonadministratie op de voet. Daarnaast werken we efficiënt, flexibel en volledig betrouwbaar. We denken graag met u mee over de voor u beste oplossingen. Mutaties voeren we snel door. En ongeacht de grootte of complexiteit van uw administratie: elke loonstrook kost u hetzelfde. Dat is niet alleen voordelig maar zo weet u ook precies waar u aan toe bent. En dat is wel zo duidelijk.

Hierin zijn wij sterk:

  • Voor creatieve en voor uw bedrijf meest voordelige oplossingen
  • Ook voor advies rondom opzet van arbeidsovereenkomsten, ontslagzaken, bij looncontroles, bij werknemers in of uit het buitenland, arbeidsrecht etc.
  • Snel, accuraat en betrouwbaar – en dat al meer dan 40 jaar –
  • Snelle verwerking van uw mutaties en eventuele bijzonderheden zoals auto van de zaak, 30% regeling, 13e maand
  • Wij hanteren vaste bedragen: dus geen ‘verborgen’ kosten
  • Controle door de belastingdienst? Geen probleem. Wij hebben met onze vakmanschap -terecht- een goede naam opgebouwd

Wij zijn er trots op dat onze klanten ons vaak al jarenlang hun vertrouwen schenken. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We zullen graag de mogelijkheden – uiteraard geheel vrijblijvend – met u bespreken.

Bel met BLA Rotterdam: 010 – 292 30 60.

Onze Overige Diensten